Marie, de dochter van Gert Verhulst, is inmiddels al enkele jaren samen met Jef. Hij is een man die eerder de rust opzoekt en dus niet staat te springen om in de spotlights te staan, zoals zijn vriendin.

Af en toe is hij te zien in ‘De Verhulstjes’ maar niet bewust. Als hij er is en er wordt gefilmd, dan doet hij mee, maar opzettelijk langskomen is niet aan de orde, verneemt TV Familie.

Marie en Jef wonen ondertussen samen in Antwerpen dus het ‘huisje’ is afgevinkt. Het item ‘beestje’ klopt ook al, want voor Marie is Samson haar trouwe viervoeter. Een ‘kindje’ daarentegen ligt wat moeilijker.

Papa Gert Verhulst is zelf 55 jaar en hoopt niet snel op een ‘kindje’. Het tv-gezicht voelt zich nog net te jong om opa te worden. En dat lijkt ook voor het koppel nog niet meteen aan de orde.

“Geen paniek, kinderen komen er nog niet meteen. Samson is mijn kindje’, vertelt Marie al lachend aan TV Familie. Er komt dus niet meteen gezinsuitbreiding voor ‘De Verhulstjes’. Ook Viktor, de broer van Marie, lijkt nog niet meteen toe aan kinderen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.