Waarom is Camping Coppens zo’n succes? Staf Coppens legt nu uit wat het succes verklaart van de reallifesoap…

“Bij andere realityreeksen komt er een cameraploeg toe en filmen ze verhaaltjes”, vertelt Staf Coppens in Flair. Maar dat is in Camping Coppens wel even anders. Wat is het grote verschil?

“In “Camping Coppens” maak ík eigenlijk het verslag”, verduidelijkt Staf in gesprek met Flair. “Ik denk dat zo’n veertig procent van de reeks met mijn eigen gsm gefilmd is.” Maar wat dan met de andere beelden?

“De rest filmen we met een eenmansploeg om zo weinig mogelijk indringend te zijn in onze privésfeer”, verduidelijkt Staf Coppens in Flair. Staf legt ook uit hoe groot het verschil daarmee wordt op ons televisiescherm…

Het is ‘heel rauw op de huid’ meevolgen hoe het met een gezin gaat dat naar het buitenland verhuisde. En al drie seizoenen lang slagen Staf Coppens en zijn gezin erin om de juiste balans te vinden tussen ‘een lach en een traan’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.