Het Belgische tv-programma ‘Liefde Voor Muziek’ brengt al voor de negende keer muzikaal talent samen, en hoe! Samen met kleppers als Portland, Daan, Jaap Reesema, Metejoor, Günther Neefs en K3, schotelt Stef Bos ons verrassende covers voor. Ook in de aflevering rond Metejoor.

Stef Bos geeft zijn interpretatie aan ‘Dit is wat mijn mama zei’. Het aanstekelijke deuntje wordt een pakkende boodschap, zelfs ode aan zijn dochter, en aan Metejoor.

“Ik dacht aan één ding: wat zou ik zeggen tegen mijn dochter die dolgraag wil gaan dansen en zingen?”

En ‘Dit is wat mijn mama zei’ is nu de nieuwe single van Stef Bos.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.