Niet zijn ding

Nog voor Stef Bos bij ons te zien was in ‘Liefde Voor Muziek’ had hij er al een deelname opzitten aan de Nederlandse versie van dit programma ‘Beste Zangers’.

Maar daarvoor hebben ze in Nederland veel moeite moeten doen. Ze hadden Stef al meermaals gevraagd, maar hij hapte nooit toe. Simpelweg omdat dat soort programma’s niet meteen zijn ding zijn.

“Milow kende ik sinds zijn 15de via zijn vader. Toen we een keer samen in een tv programma in Nederland zaten, zei hij me dat hij was gevraagd voor ‘Beste Zangers’. Ook Diggy Dex was gevraagd, wist ik. “Laten we het doen”, heb ik geantwoord”, vertelt hij in Dag Allemaal.

En voor ‘Liefde Voor Muziek’ ging het op net dezelfde manier. Ook daar waren het de andere artiesten die hem ver de streep trokken.

“Het moet niet alleen menselijk, maar ook muzikaal klikken. Toen ik wist dat Jaap Reesema en Daan en Jente van Portland zouden meedoen, heb ik meteen toegezegd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.