Romantiek heeft altijd een speciale plek gehad in het hart van Steven Van Herreweghe.

Terugkijkend op zijn tienertijd en de eerste echte liefdesrelatie op zijn achttiende, beschrijft hij zichzelf als een doorgewinterde romanticus. Die lange liefdesbrieven, vol hartstocht en verlangen, en die zorgvuldig gecreëerde mixcassettes met liefdesliedjes tonen een kant van Steven die niet iedereen kent.

“Brieven schrijven van enkele pagina’s lang… Dat was hoe ik liefde uitdrukte,” herinnert Steven zich in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.