Na de pijnlijke breuk met de vader van Valentina kreeg Tanja het zwaar te verduren.

“Mijn wereld stortte in en het heeft jaren geduurd om me te herpakken”, biecht Tanja Dexters op in Story.

Ze zocht haar toevlucht in feesten en reizen. Maar in 2019, na een ongeluk veroorzaakt door een moment van verstrooidheid, besloot ze dat het tijd was voor verandering. Haar moeder, Paula, stelde voor dat ze zich liet opnemen in de psychiatrie.

Het was een beslissing die niet alleen haar leven redde, maar ook haar relatie met Michael.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.