Trouwen is niet altijd rozengeur en maneschijn, zelfs niet voor showbizz royalty zoals Tanja Dexters.

Na de pijnlijke breuk met de vader van haar dochter Valentina in 2016, was Tanja terughoudend om opnieuw haar hart volledig te geven. Maar de liefde van Michael Peeters heeft haar angsten overwonnen. “Ik durfde de stap nooit te zetten, uit angst dat er iets zou veranderen aan onze relatie,” bekent ze in Story. Maar toen Michael tijdens hun vijfjarige jubileum de grote vraag stelde, wist Tanja dat ze klaar was.

Van een geïmproviseerde ceremonie in Durbuy tot een groots tuinfeest; dit liefdesverhaal kent geen grenzen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.