Ze werd weggepest door haar schoonfamilie

Het heeft eventjes geduurd voor Tanja Dexters besefte dat ze alcohol beter kon mijden in haar leven. Het heeft al voor heel wat problemen gezorgd en zouden voor nog meer problemen kunnen zorgen. Gelukkig lukt het haar prima om de drank te laten.

“Ik ben niet verslavingsgevoelig en ik heb geen drank nodig om te amuseren. Tijdens de pandemie heb ik sigaretten gerookt en met dat viagraverhaal kan ik wel lachen. Maar voor alle duidelijkheid: daarvoor ben ik wel vrijgesproken”, zet Tanja de puntjes op de i in Humo.

Dat Tanja regelmatig niet zo positief in het nieuws verscheen, was niet goed voor de reputatie van haar vriend Michaël. En ook zijn ouders konden er alles behalve om lachen. Zij pestten Tanja weg.

“Ze dreven hem toen naar een andere vrouw. Dat heeft uiteindelijk geleid tot het verkeersongeluk dat ik heb gehad in 2019 en mijn opname in de psychiatrie. Het was een zware periode, maar er is weinig dat me echt kapot kan krijgen. Ik heb geen aanleg voor depressies en zit vol levenslust: doodgaan is mijn grootste angst.”

Ondertussen heeft Tanja haar leven weer op rails, en ondanks haar 45 jaar, verschijnt ze terug regelmatig op televisie. Dat zenders liever jonge vrouwen op televisie zien, daar ligt ze niet wakker van. “Maar niet iedereen ziet me als iemand van 45. Ik heb een tof kapsel, ik draag pittige kleding… soms twijfel ik zelf ook nog een keertje wat ik kan dragen van kledij en wat niet. Maar je leeftijd mag niet bepalen wat je doet of draagt. Kijk maar naar Madonna.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.