Na vijf jaar samen zetten Tanja Dexters en haar verloofde Michael Peeters deze week de grote stap en stapten ze in het huwelijksbootje.

Hun relatie kende een hobbelig parcours en ze gingen meerdere keren uit mekaar. “Door met mij te trouwen maakt Michael zijn keuze duidelijk”, zegt Tanja aan Story. Haar moeder Paula juicht het huwelijk toe. “Tanja en Michael passen goed bij elkaar omdat ze elkaar waard zijn”, aldus de mama van de ex miss.

Na een relatie van vijf jaar kozen ze eindelijk om te trouwen. “Ik durfde de stap nooit te zetten, uit angst dat er iets zou veranderen aan onze relatie. Maar toen hij de vraag stelde tijdens ons vijfjarige jubileum, voelde ik me er klaar voor. De geïmproviseerde ceremonie in Durbuy gaf me al veel voldoening, dat was uit liefde. Nu trouwen we ook voor de wet en wie weet ooit voor de kerk”, bekent Tanja aan Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.