Haar boeken zijn keer op keer een groot succes. Na vele jaren gaat het Pascale Naessens dus nog steeds voor de wind.

Ze had met ‘De Schaal van Pascale’ haar eigen VTM-programma. Maar toch is het haar ambitie niet om ooit nog terug te keren naar tv.

“Ik word af en toe gevraagd om deel te nemen aan allerlei programma’s, maar daar heb ik helaas geen tijd voor. Ik heb heel graag tv gedaan en ik heb er veel geleerd, maar mijn geluk ligt in de dingen die ik nú doe”, vertelt Pascale openhartig aan Primo.

“Mijn grootste plezier haal ik uit bezig zijn met creëren. Ik ga niet ontkennen dat het me natuurlijk wel blij maakt als mijn projecten goed lopen. Maar je moet de dingen doen omdat je ze graag doet. Mijn voldoening haal ik uit het feit dat jouw vrouw enthousiast is over mijn boeken. Dat gaat recht naar mijn hart. De feedback van mensen, dát is mijn drijfveer”, bekent Pascale Naessens aan Primo.

Ook haar man Paul Jambers is heel belangrijk voor Pascale. Hij is inmiddels al 78 maar aan afscheid nemen wil ze nu nog niet denken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.