Sébastien, de charmante zoon van Véronique De Kock, verovert langzaam maar zeker de modewereld.

Met een groeiende aanwezigheid op sociale media en enkele indrukwekkende fotoshoots, lijkt het erop dat hij het talent van zijn moeder heeft geërfd. Véronique, die zelf op jonge leeftijd het modellenpad betrad, houdt echter een waakzaam oogje in het zeil. “Hij mag de wereld verkennen, maar ik ben er altijd, heel dichtbij”, zegt de trotse moeder in TV Familie. De toekomst lijkt veelbelovend voor Sébastien.

Maar met de steun en begeleiding van zijn moeder is hij zeker op de goede weg.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.