Tatyana Beloy is het nieuwe gezicht voor de liveshows van Big Brother. Een programma waarin mensen quasi permanent gefilmd worden. In Gazet Van Antwerpen gaat ze dan ook verder in op privacy, ook de hare. Haar Instagram-account telt immers 76.000 volgers.

Dat ze online heel actief is, is een understatement. “Maar het is dan ook mijn werk. Ik beschouw mezelf als een digitale ondernemer, we delen veel online met SupaStar.”

Tatyana houdt van Instagram. “Mensen geven tips, delen verhalen”. Maar toch is ze erg kritisch op wat ze zelf deelt, zeker als het gaat om haar privé- en gezinsleven.

En al gebruikt ze het medium vaak, de telefoon gaat niet mee naar de slaapkamer. “Zo naast elkaar in bed, elk op de smartphone, dat vind ik heel onsexy”, onthult Tatyana in Gazet Van Antwerpen.

“Aan gasten thuis vraag ik ook om geen smartphone op tafel te leggen. Maar het is geen verplichting hoor”, lacht ze ongedwongen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.