Je verwacht het misschien, of niet, maar Tine Embrechts wordt niet alleen gelukkig van haar job, ook een gereedschapswinkel kan haar echt gelukkig maken. Zo kan ze er soms moeilijk aan weerstaan.

“Gelukkig is die verslaving al wat getemperd. Maar ik ben wel constant bezig met dingen te veranderen in huis. Ik kan het niet laten, als ik weer een beetje gespaard heb. ‘Ga je nu weer een kamer schilderen’, hoor ik mijn zonen dan zeggen”, lacht Tine in Gazet van Antwerpen.

Maar er is nog iets heel vreemd waar Tine erg gelukkig van wordt, en anderen misschien iets minder. Dat is de geur van benzine.

“Daar ben ik echt verslaafd aan. Een tankstation? Keilekker. Ik kan er soms echt staan snuiven. Waar het door komt, weet ik niet. En tegen Wijnegem Shopping Center of Maasmechelen Village zeg ik ook niet nee. Een dagje eindeloos shoppen? Ook daar word ik heel gelukkig van.”

Embrechts heeft heel wat manieren om even echt gelukkig te zijn. Zo is ze ook een echte ijsbeer. Ze was al een waterrat, maar dan vooral in de zomer. Door een vriendin ging ze ook proberen ijsberen. “Het is inmiddels mijn cadeautje voor na het lopen: goed opgewarmd nog even in dat koude water springen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Show24