Tine Embrechts heeft er al een fantastische carrière opzitten. Ze heeft de voorbije jaren veel mooie kansen gekregen en ze is gelukkig hoe het allemaal gelopen is. Zo denkt ze ook niet te veel na over ‘wat als ze misschien toch dit of dat had gedaan’.

“Eerst doen en dan denken is toch wel een constante in mijn leven. Dat zie ik vooral als ik achterom kijk. Maar ik had het niet anders gewild. Tegelijk zijn er best momenten geweest dat ik hard getwijfeld heb. Scheiden is bijvoorbeeld een beslissing geweest waar ik lang over heb gedaan”, zegt Tine in Gazet van Antwerpen.

Spijt van haar scheiding heeft ze niet en ook op gebied van werk heeft ze van weinig dingen spijt. Al is er toch een periode waarbij ze vaak heeft nagedacht of ze toch niet de foutieve keuzes heeft gemaakt.

“Want voor elke deur die je opendoet, sla je er een dicht. Door mee te doen aan commerciëlere dingen, ben ik misschien minder gevraagd voor serieuze fictie. Maar als ik zie wat ik allemaal heb gedaan? Ik kan er soms zelf niet bij.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Show24