Zoals velen wel weten is Tine Embrechts een echte waterrat. Overal waar water is, springt ze er het liefste in om er een heerlijke duik te nemen. Zo ook in de zwemvijver van het Boekenbergpark in Deurne.

Vanaf volgende week gaat de vijver weer open voor het grote publiek. Alleen zou de vijver niet meer elke dag open zijn, en slechts 3 dagen in de week. En daar is Tine Embrechts niet zo blij mee.

Op Instagram uit ze haar ontgoocheling. “Dit voelt als een slag in het gezicht van alle Antwerpenaren die hun hartje ophalen aan openluchtzwemmen en dit in tijden waarin de zomers steeds warmer worden en niet iedereen de luxe heeft om in zijn tuin een zwembadje te installeren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.