Tine Priem kennen we allemaal als ‘Tamara’ uit Thuis, maar met partner Tom is de actrice ondertussen ook in blijde verwachting van haar eerste kindje…

“Ik voel me erg goed en ben er helemaal klaar voor”, klinkt het opgewekt bij de Thuis-actrice in Primo. “Ik ben heel gelukkig met het wondertje dat in mijn buik groeit.” Hoe voelt ze zich?

“Ik neem ook alles zoals het komt en probeer me niet druk te maken of te veel na te denken. Het loopt wel los. Als alle andere vrouwen het kunnen, kan ik het ook”, benadrukt Tine Priem wat nu het belangrijkste is. Voor de actrice is het haar eerste zwangerschap… Maar Tine weet hoe ze ermee moet omgaan…

“Het is belangrijk om naar je eigen lichaam te luisteren. Veel mensen met kinderen willen je advies geven, maar elke persoon en elke zwangerschap is uniek. Iedereen ervaart het op zijn eigen manier”, aldus de Thuis-actrice in Primo. En voorlopig mag Tine niet klagen…

“Fysiek voel ik me nog steeds goed, ik ben in goede conditie. Dus ik kan er echt voor de volle 100% van genieten”, aldus Tine Priem in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.