Tom De Cock van Qmusic heeft zichzelf overtroffen. Zondag trok hij naar Amsterdam om zich daar aan een halve marathon te wagen. “Na tien jaar heb ik nog eens de 21 km uitgelopen”, lacht Tom De Cock. Zijn tijd was niet echt top, maar De Cock is met 2u en 34 minuten toch tevreden met zijn prestatie.

Ook Mathieu Terryn en zijn vrouw Marie Wynants gingen de uitdaging aan. Hun

Mathieu kwam op minder dan 2 uur over de finish en deed 1u55 over de 21km. Zijn vrouw deed het niet onaardig, zij finishte op 2 uur en 32 minuten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.