Tom Waes onthult dat hij voor het nieuwe seizoen van Kamp Waes volledig gekraakt is in de laatste aflevering. De reden? De kandidaten…

“Ik kan nog niet zoveel verklappen, maar in de laatste aflevering heb ik mijn tranen de vrije loop gelaten”, geeft Tom Waes toe in een gesprek met Het Nieuwsblad. De presentator had zo hard meegeleefd met de kandidaten dat hij kraakte…

“Je ziet die kandidaten afzien. En je weet dat iedereen daar met een reden zit. En dat die reden soms heel diep gaat”, verduidelijkt Tom Waes. Tom geeft een concreet voorbeeld…

“Het valt op dat mensen heel persoonlijke redenen hebben om mee te doen. Er is Gudrun, die tien jaar met een eetstoornis heeft geworsteld. Of leerkracht Emma die zegt: ‘Voor mij is dit geen spel, maar een puzzelstuk van mijn identiteit.’” En dat zorgt voor een enorm verantwoordelijkheidsgevoel bij Tom Waes…

“Als je op het einde dan voelt dat mensen zichzelf overwonnen hebben, krijgt dat een grote extra lading”, verduidelijkt Tom Waes in Het Nieuwsblad waarom hij zijn tranen de vrije loop liet in de laatste aflevering van Kamp Waes.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.