Op 4 april 2023 gaat het nieuwe seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’ van start. Ook dit jaar wist VTM een aantal mooie artiesten te verzamelen om er alweer een spetterend seizoen van te maken. Dit jaar zijn dat: Jaap Reesema, Metejoor, K3, Gunther Neefs, Stef Bos, Portland en Daan.

En zoals ieder jaar zitten er tussen de nummers altijd een aantal leuke verrassingen. En dat is dit jaar niet anders.

Deze ochtend waren Metejoor en Jaap Reesema te gast bij Qmusic om er te praten over ‘Liefde Voor Muziek’, maar ook om er een eerste nummer voor te stellen.

Metejoor covert namelijk dit jaar ’10 000 luchtballonnen’ van K3. En hij doet dat niet alleen. Speciaal voor het nummers heeft hij de hulp ingeschakeld van de altijd sympathieke Nederlander Jaap Reesema.

De mannen zijn niet aan het proefstuk toe wat betreft duetten opnemen. Metejoor zong al samen met de Nederlandse Hannah Mae, Babette en Emma Heesters en Jaap zong al samen met Pommelien Thijs en Lea Rue. Maar samen zingen deden de zangers nog nooit.

En het mag gezegd worden: het nummer betekent nu al een veelbelovende start voor het nieuwe seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’ dat op 4 april van start gaat.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.