Natalia en Frederik delen hun liefde voor sport. In november 2022 stappen ze samen de Half Marathon Des Sables in Jordanië. Het is een loodzware tocht die ze samen willen doorstaan. 

Tijdens een loodzware tocht van 70 kilometer door de woestijn gaat Frederik op één knie. Een ontroerde Natalia zegt uiteraard ‘ja’. “Een onvergetelijke vraag op een onvergetelijk moment op een onvergetelijke plaats!”, zo werd het omschreven. 

Maar ook Natalia doet af en toe ook nog eens zot. Begin 2023 brengt ze het romantische ‘When You Came By’ uit. De single is een ode aan de liefde en dus aan Frederik. ‘Je hebt opnieuw licht in m’n leven gebracht en m’n hart geheeld’, klinkt het in de lyrics. 

“Natuurlijk was hij blij met dat eerbetoon”, zegt Natalia daarover aan Dag Allemaal. “Hij koestert enorm veel respect voor wat ik doe”, geeft de zangeres toe.

Inmiddels is hun gezin ook compleet want na dochter Bobbi-Loua kwam er ook nog een zoontje Apollo in 2021. Een koningswens dus voor het koppel, die oneindig veel filmpjes en foto’s deelt van hun kids op sociale media. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.