Véronique De Kock, al jaren een bekend gezicht op de Belgische televisie, heeft een opvallende onthulling gedaan in TV Familie over haar deelname aan VTM’s ‘De Verraders’.

Hoewel ze jarenlang in de schijnwerpers heeft gestaan, voelde ze zich overweldigd door de emoties en intriges van het spel. Terugkijkend op de uitdagingen van de show, geeft Véronique toe dat mensenkennis misschien niet haar sterkste kant is.

Haar eerlijkheid en vastberadenheid leidden echter tot intense en onvergetelijke momenten rond de beruchte ronde tafel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.