Vele generaties hebben het Belgische koningshuis van dichtbij gevolgd en Arnout Hauben is geen uitzondering.

Als tiener was hij getuige van het overlijden van koning Boudewijn, een gebeurtenis die bij veel landgenoten diepe sporen heeft achtergelaten. Voor Arnout was Boudewijn meer dan een vorst.

Hij was een compagnon voor vele Belgen, een constante aanwezigheid gedurende 42 jaar van hun leven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.