Zo voelt het om in een pak van ‘The Masked Singer’ te zitten

Met haar deelname aan het derde seizoen verraste Véronique De Kock vriend en vijand.

Behalve speurder Karen Damen had zowat niemand verwacht dat het gezicht van deze sympathieke presentatrice en ex-Miss België tevoorschijn zou komen op het moment dat ‘Mummie’ haar masker afzette.

In een interview met Story blikt Véronique terug op haar deelname.

En hoewel ze het hele avontuur als fantastisch omschrijft, bracht het toch ook wat ongemakken met zich mee: “Ik zag letterlijk niets onder dat masker en moest de hele tijd mijn pasjes tellen om niet van het podium te donderen. Het pak was eigenlijk een duikerpak waarop allemaal windels waren vastgenaaid.”

Het hoeft dan ook niet te verbazen dat het pak van Mummie verstikkend warm aanvoelde. Met een drijfnatte Véronique tot gevolg: “Ik heb letterlijk liters vocht gezweet. Ik had schrik dat Jens mij zou ruiken als hij te dichtbij kwam”, lacht Véronique. “Als ze het pak na mijn optreden uittrokken, konden ze me letterlijk uitwringen, ik voelde me zo vies en ranzig. Daarom had ik altijd reserveondergoed bij.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.