In een interview met het weekblad Dag Allemaal heeft Véronique De Kock enigszins haar mond voorbij gepraat over het verdere verloop van haar deelname aan het tweede seizoen van ‘De Verraders’ op VTM.

Wanneer ze vertelt over hoe er in het programma al vanaf de eerste dag vrij giftig werd gecommuniceerd aan de ronde tafel, geeft ze per ongeluk iets te veel prijs.

“Ik ben er enorm van geschrokken hoe mensen soms begonnen te roepen of te wenen. Precies of hun leven hing ervan af. Ik wist echt niet dat sommige mensen zó fanatiek kunnen zijn en was enorm verrast van al die tranen die vloeiden”, begint ze te vertellen. Waarna het misgaat. “Mij zou dat niet overkomen. Dácht ik”, ontglipt het Véronique. Om er vervolgens schoorvoetend aan toe te voegen: “Ik mag niet te veel verklappen, maar het wordt mij op een bepaald moment toch ook een beetje te veel.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.