Stephanie Planckaert beleefde emotionele tijden tijdens haar deelname aan ‘Een Echte Job’. Maar wat waren volgens haar mentor de sterke én zwakke punten van Stephanie?

“Mijn mentor Kaat zei dat ik heel empathisch ben”, vertelt Stephanie Planckaert in Flair. “Daardoor sla ik makkelijk babbeltjes met patiënten en stel ik ze snel op hun gemak.” 

“Ik ben verder blijkbaar nogal een strever!” voegt Stephanie er lachend aan toe. “Ik wil het altijd heel goed doen en luisterde goed naar wat iedereen zei.” Al was er ook één probleem voor Stephanie…

“Het lastigste vond ik toch die shiften, zeker omdat ik altijd van zo ver moest komen”, verduidelijkt Stephanie Planckaert in Flair. “Ik had daardoor heel veel honger en had snel een appelflauwte als ik niet op tijd iets at.” Haar zwakke punt had ook een opvallend gevolg…

“Ik moest ook altijd gegeten hebben als we een wonde verzorgden, dat kon ik niet op een nuchtere maag. Het leek dus alsof ik continu aan het eten was”, lacht Stephanie Planckaert in Flair.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.