Hoe gaat het met Hugo Sigal? Het tragische overlijden van Nicole verwerken, verloopt moeizaam. Maar vooral als Hugo niets doet besluipt hem steeds weer dat immense verdriet…

Zo geeft Hugo toe dat hij nog steeds geen volledige film op tv kan uitkijken, want halverwege breekt het verdriet weer zijn concentratie. Dan moet hij zichzelf weer bezighouden. Hoe doet Hugo dat?

Dan steekt hij de was in of begint hij wat te strijken. Voor de maaltijden krijgt hij gelukkig vaak vrienden over de vloer. Al kookt Hugo ook regelmatig zelf. Allemaal zaken die hij noodgedwongen geleerd heeft toen Nicole zwaar ziek werd…

Toen Nicole alsmaar vergeetachtiger werd door de ziekte van Alzheimer nam Hugo immers langzaam maar zeker alle huishoudelijke taken van haar over, lezen we in Het Nieuwsblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.