Een dikke drie maanden geleden heeft Frank Deboosere plaats gemaakt voor zijn opvolgster Jacotte Brokken. Hoog tijd dacht “De Zondag” om de sympathieke weervrouw beter te leren kennen.

Zo is de reporter te weten gekomen dat Jacotte hoogbegaafd is. Ze zat nog maar in de tweede kleuterklas toen die vaststelling gemaakt werd, hierdoor heeft ze een jaartje kunnen overslaan.

Jacotte is ook verslaafd aan sociale media zoals TikTok, Instagram en Youtube, je kan haar steeds terugvinden onder de naam @doedieszot.

Verder komt de reporter ook te weten dat Jacotte houdt van ASMR om in slaap te vallen. Dit zijn filmpjes waar een persoon dicht bij de microfoon fluistert of smakt.

Als de weervrouw één vakantiebestemming zou moeten uitkiezen, dan gaat ze steevast voor Japan. Tijdens een reis naar dit land heeft Jacotte het sumoworstelen ontdekt. Haar favoriete worstelaar is Kagayaki.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.