Christoff De Bolle staat al 30 jaar op de planken. Piepjong was hij toen hij voor het eerst zijn debuut maakte op de Vlaamse podia. 

Wanneer “De Zondag” vraagt of de zanger vol fierheid op zijn carrière kan terugblikken, vertelt Christoff dat hij liever vooruitblikt want als hij terugblikt, dat hij dan begint te twijfelen of hij wel alles uit zijn leven heeft gehaald.

“Ik ben heel fier op mijn carrière, maar ik heb wel heel mijn leven ten dienste van de fans gestaan”, gaat Christoff van start. “Ik heb een bepaald imago, dat me ook wel wat beperkt af en toe. Je doet toch deels wat de mensen van je verwachten. Je wordt voor een deel geleefd.”

Als de zanger opnieuw zou mogen starten, zou hij misschien wel een aantal dingen anders aanpakken. “Ik heb een paar keer de verkeerde mensen vertrouwd, waarvoor ik een hele zware prijs heb betaald”, besluit Christoff.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.