Kobe Ilsen en Viktor Verhulst hadden nooit durven dromen dat ze als dj-duo op Tomorrowland zouden staan.

Maar nu is het eindelijk zo ver want ze delen het podium met Paris Hilton en Dimitri Vegas & Like Mike. Ook in Nederland worden ze steeds vaker geboekt.

“Wij zijn méér dan die twee gasten van televisie die wat plaatjes komen draaien. Na vijf jaar zijn we als dj-duo volwassen geworden. We worden technisch steeds beter”, zegt Kobe aan Het Laatste Nieuws.

Viktor en Kobe tekenden eerder dit jaar een platencontract bij CNR, het label van onder meer Metejoor, Niels Destadsbader, Camille en Regi. Met meer dan een kwart miljoen streams op Spotify is hun eerste single ‘Nu staan we hier’ een schot in de roos.

“Op vrijdag 4 augustus stellen ze het nummer voor op het podium van ‘Tien om te zien’. “Weet je dat ik meer zenuwen had voor de opnames van ‘Tien om te zien’ dan nu voor Tomorrowland? Hoe kleiner het publiek, hoe zenuwachtiger ik word. Zeker als er camera’s op je inzoomen”, aldus Viktor tegen Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.