Voor Viktor Verhulst blijkt the sky echt wel the limit. De presentator zit opnieuw op de schoolbanken om een van zijn dromen waar te maken: zijn diploma van helikopterpiloot behalen.

Voor hem is vliegen dé ultieme vorm van vrijheid die men niet kan evenaren. Zijn vriendin Sarah Puttemans vervangt de komende weken Celine Van Ouytsel op Play Nostalgie dus ook voor haar worden het spannende weken.

Viktor zelf is elke week te zien in ‘De Verhulstjes’ en wil nu dus ook zijn diploma als helikopterpiloot halen.

“Daarvoor moet ik vier maanden op de schoolbanken zitten, drie dagen per week, én dan nog 45 tot 60 uren in de lucht”, vertelt hij.

Volgens hem is de opleiding niet te onderschatten, vooral de theorie dan. Normaal doet men daar een jaar over maar hij heeft gekozen voor een verkort traject in Wevelgem.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.