Een plezant avondje uit in een discotheek in Antwerpen. Dat was de bedoeling, tot één fout gevallen opmerking de sfeer deed omslaan: het kwam tot een bits gevecht in de toiletten tussen zangeres Pauline Slangen en Maithé Rivera, de vriendin van Sean Dhondt.

Het is niet de eerste keer dat Maithé alle zelfbeheersing verloor. ‘Die vrouw heeft echt een kwade dronk’, vertelt een ontzette getuige aan Dag Allemaal.

Over het algemeen gaat alles in BV land er gemoedelijk en vreedzaam aan toe. Maar de vriendin van Sean Dhondt blijkt toch nogal opvliegend als er dames in de buurt komen van haar partner.

Wat gebeurd is tart werkelijk alle verbeelding, zo blijkt. Als er bij Mathé Rivera iets te veel alcohol in het spel is, dan lijkt het wel een Spaanse furie, zo verneemt Dag Allemaal. Pauline zou letterlijk haren uit haar hoofd getrokken zijn, wat een onnoemelijke pijn moet veroorzaakt hebben.

Ze verliest alle remmingen en haar ziekelijke jaloezie komt dan naar boven. Dat mens heeft echt een kwade dronk, zoals ze zeggen, deelt een getuige van het voorval mee.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.