Bé De Meyer, partner van Eddy Snelders blijft hem trouw. Ondanks het feit dat hij in therapie is voor exhibitionisme blijft Bé De Meyer blijft haar partner Eddy Snelders steunen. “Geen moment gedacht om Eddy te laten vallen”, deelt ze mee aan Dag Allemaal.

“Het was een schok, maar ik blijf naast mijn man staan”, zo reageert Bé De Meyere. Voetbalcommentator en oud-voetballer Eddy Snelders werd gearresteerd op verdenking van zedenfeiten.

Een 32-jarige buurvrouw betrapte Eddy begin 2022 per toeval, terwijl hij zichzelf bevredigde in een kantoor achteraan in de zaak. De buurvrouw sprak hem daarop aan en hij beloofde dat ’t niet meer zou gebeuren. Toch ging hij daarna in zijn kantoor nog meer dan eens uit de kleren, terwijl hij goed wist dat de buurvrouw hem bezig kon zien.

Er is in totaal sprake van een veertigtal feiten. In de zomer overwoog de vrouw klacht in te dienen. Snelders was bereid ’n schadevergoeding te betalen als ze daarvan zou afzien. Hij betaalde een afkoopsom maar de vrouw schakelde toch de politie in.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.