Er is geen spoor meer te bekennen van één van de leading ladies van de Medialaan. Nathalie Meskens was ooit niet te missen op televisie. Ze reeg de tv-successen aan elkaar, maar waar is Meskens nu?

Niet alleen op televisie is Nathalie verdwenen, ook op social media houdt ze haar fans niet meer op de hoogte van wat er in haar leven gebeurt en haar meest recente interviews dateren van vorige zomer.

Misschien wil Meskens na een hele drukke periode meer tijd doorbrengen met haar gezin, of is er toch iets anders aan de hand?

In TV-Familie valt te lezen dat Nathalie misschien teleurgesteld is omdat ze meer verwachtte van haar muzikale project MSKNS. Ze was ontgoocheld omdat de Vlaamse radiozenders haar single niet vaak wilden spelen.

Maar Nathalie lijkt niet het type om bij de pakken te blijven zitten. In Showbits op HLN vertelde ze vorige zomer dat ze bezig was met een nieuw tv-project bezig was. Geen reden tot paniek dus.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.