De dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser postte onlangs enkele beelden van een fotoshoot voor Nespresso. Daar krijgt Zita enorm veel reacties op…

Vooral de gelijkenis met haar moeder krijgt veel lof. Al ziet Veronique Vermeire van het prestigieuze Dominique Models in Brussel ook trekken van de papa lezen we in TV-Familie.

Hoewel Zita kan pronken met haar mooie grote ogen die ze duidelijk van haar moeder heeft, blijft de vraag of dit voldoende is om een modellencarrière uit te bouwen.

Vermeire beoordeelt Zita als een meisje met een mooi gezicht, een mooie huid en haren, maar ze kent haar maten niet. Al lijkt dat tegenwoordig niet meer zo belangrijk te zijn voor modellen.

Veronique ziet Zita wel in commerciële campagnes voor jonge merken. Naast haar uiterlijk blijft Zita natuurlijk ook ‘de dochter van…’ zegt Veronique nog in TV-Familie. De deur van Dominique Models staat alvast op een kier.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.