Boerin Cathy uit ‘Boer zkt Vrouw’ baat een boerenspeeltuin uit. Ze is opgegroeid op een boerderij met haar ouders en zus.

Hoewel ze niet per se op zoek is naar een boer als toekomstige partner, vindt ze het belangrijk dat hij respect heeft voor haar werk en haar mindset deelt. Cathy vertelde aan TV-Familie dat het fijn zou zijn om samen nieuwe ideeën te bespreken voor de boerenspeeltuin.

Cathy heeft pas op latere leeftijd een kinderwens gekregen en wil niet te lang meer wachten. Voor de opnames van ‘Boer zkt Vrouw’ ervaarde ze druk om een man te vinden, maar sinds het programma laat ze het gewoon op haar afkomen.

Haar zus is al tien jaar samen en is heel gelukkig getrouwd. Omdat ze het grote vroobeeld is voor boerin Cathy, hoopt ze hetzelfde te vinden.

Nu Cathy de druk om een partner te vinden heeft losgelaten, levert het haar misschien net datgene op wat ze zoekt in het VTM-datingprogramma ‘Boer zkt Vrouw’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.