In december heeft Werner De Smedt exact een jaar geleden een heupoperatie ondergaan. Hij is zo goed als volledig pijnvrij en kan terug volop sporten. 

Een uitlaatklep die voor hem heel belangrijk is. “Want diep vanbinnen ben ik heel onrustig en daar moet ik me steeds meer tegen wapenen”, vertelt hij aan Primo

In zijn huis geeft hij zijn bokszak een hoge karatetrap. “Ik heb dat lang niet kunnen doen, maar gelukkig kan ik de laatste tijd weer volop fitnessen en lopen”, vertelt de acteur. 

Normaal moest hij veel langer thuisblijven na zijn operatie maar hij is van een generatie die zo snel mogelijk terug aan het werk wil. “De jonge generatie pakt zijn tijd om andere dingen te doen. Die gasten werken en studeren, maar hebben toch andere prioriteiten in het leven”, aldus Werner over zijn pluszonen in Primo.

“Tijdens het draaien moest ik constant mijn ‘auws’ en ‘oeis’ onderdrukken. Ik ben nog een weekje ziekteverlof moeten gaan bijvragen aan de bazen en daar voelde ik me ontzettend schuldig over. Eigenlijk had ik drie maanden moeten thuisblijven, maar dat kreeg ik niet over mijn hart”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.