William Boeva schittert dit seizoen in Celebrity MasterChef, het kookprogramma waar bekende Vlamingen het tegen elkaar opnemen in de keuken om zo een etentje in het Hof van Cleve te winnen.

Volgens zijn collega’s is William te bescheiden als het op zijn kookkunsten aankomt, blijkbaar zijn smaken en kruiden een grote sterkte van de komiek.

“Koken en eten, dat is mijn leven”, verklapt William in De Morgen. Hij is er dan ook steevast van overtuigd dat liefde door de maag gaat.

“Mijn vriendin en ik koken altijd apart, maar eten samen. Wij komen overeen in het soort restaurants waar we naartoe willen gaan. We eten heel graag en vinden we het belangrijk dat moment samen te kunnen delen”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.