De tijd vliegt snel, gebruik ‘m wel zegt men in de volksmond en dat is wat Winnie Bogaerts uit ‘Blind Getrouwd’ één maand na de geboorte van haar dochtertje Lily ook denkt.

Op de sociale media deelde Winnie een bericht over hoe snel zo’n baby wel groeit. “En dit schatje is al een maand oud vandaag. Zot hoe je je al niet meer kan voorstellen dat ze er niet was en dat heel je leven er anders uitzag. Het is intens maar zo mooi”, glundert Winnie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.