De spannende seizoensfinale van ‘Familie’ zit erop en het is in spanning afwachten op de antwoorden op de vele vragen die de fans hebben. Zo zijn veel fans benieuwd of Cédric zal sterven of niet. Hij werd immers levend begraven.

Gelukkig is het allemaal maar fictie en kan acteur Yanni Bourguignon genieten van een deugddoende vakantie. Hij en zijn gezinnetje trekken voor twee weken met de auto naar Spanje.

“Zo’n vakantie is een hele volksverhuis, zeker met nog twee honden erbij. Ik denk dat Kelly en ik niet veel kleren zullen kunnen meenemen”, lacht de acteur in Story.

Nadien is het terug hardwerken geblazen voor Yanni. Niet alleen starten de opnames van ‘Familie’ weer, hij staat ook op de planken in de komische musical ‘Zo Mooi, Zo Blond’ van AuFond Producties.

Het is een musical, dus er moet natuurlijk ook gezongen worden. “En dat ga ik doen ook! En dat kan ineens mijn kandidatuur zijn voor het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’. Ik wil heel graag meedoen, want zingen is een passie van mij.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.