Op privévlak heeft schlagerkoning Christoff niet de beste tijden achter de rug. Er waren immers zorgen om zijn mama Simonne. Zij had recent opnieuw af te rekenen met gezondheidsproblemen.

Aan Dag Allemaal vertelt de zanger wat er aan de hand was. “Mama heeft opnieuw een zware rugoperatie ondergaan”, legt hij uit. “Gelukkig mocht ze zopas, net op haar verjaardag, het ziekenhuis verlaten. Ook voor mij is dat een zorg minder”, aldus Christoff.

“Het is alleen jammer dat ze niet op de première van ‘Christoff zingt Tura’ aanwezig kon zijn”, gaat hij verder. “Want ze is een grote fan en de eerste show is toch extra speciaal. Via een liveverbinding kon ze gelukkig wel thuis mee volgen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.