Niels Destadsbader geeft in een eerlijk interview met MNM toe dat hij niet de ideale schoonzoon is, ondanks zijn positieve uitstraling. 

Hij vertelt dat mensen vaak denken dat hij altijd blij is, maar hij kan ook verdrietig of humeurig zijn. Niels bekent dat hij vaak als laatste het café verlaat, verjaardagen vergeet en soms slordig is. Ondanks zijn tekortkomingen blijft hij echter geliefd bij zijn ouders, vooral bij zijn moeder, die hem als een “mama’s kindje” beschouwt. 

Hij woont naast zijn ouders en beschrijft zijn moeder als de liefste vrouw die hij kent.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.