Philippe Geubels gaat in gesprek met Flair en dan moet de komiek plots antwoord op de vraag of hij veel zelfliefde heeft. Philippe komt met een verrassend eerlijk antwoord op die vraag…

“Goh daar is zeker nog veel werk aan”, geeft Philippe Geubels eerlijk toe in Flair. “Dat schommelt ook enorm. De ene dag ben ik tevreden met hoe ik eruitzie en wat ik doe met mijn leven, terwijl het andere moment de twijfel kan toeslaan. Dat is menselijk zeker?” De komiek geeft toe dat hij altijd bijzonder streng is geweest voor zichzelf…

“Ik heb dat altijd gehad”, geeft Philippe Geubels toe. “Ik voel ook dat sociale media daar zeker niet toe bijdragen.” En dan volgt er een concreet voorbeeld van de komiek…

“Als ik hard werk en mijn sociaal leven daardoor op een laag pitje sta, zie ik iedereen op Instagram plots toffe dingen doen en dan denk ik dat mijn leven saai is.” Al beseft Philippe dat dit voor de jeugd nog veel erger is…

“Ik heb nog een heel leven gehad voor sociale media, dus ik kan dat plaatsen. Maar ik denk dat dit voor jongeren die hier volop mee opgroeien heel zwaar kan zijn, zeker als je eenzaam bent of je je niet goed voelt”, benadrukt Philippe Geubels in Flair.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.