Moeten we ons zorgen maken over de gezondheid van Junior Planckaert? Junior komt nu zelf met een update over zijn gezondheidsproblemen…

“In juni vorig jaar ging Junior zwaar onderuit met zijn rallywagen tijdens een race in Ieper. Hij kroop door het oog van de naald, maar hield er als bij wonder slechts een gebroken ruggenwervel aan over”, vat Story samen hoe de fysieke problemen van Junior Planckaert begonnen. Het werd het begin van heel wat miserie…

“Eind november deed hij opnieuw mee aan een rally, maar ook toen crashte hij weer.” Zorgde die crash voor bijkomende problemen?

“Net op het moment dat mijn rug hersteld was”, verduidelijkt Junior Planckaert in Story over die laatste crash. Wat waren de gevolgen van die tweede crash?

“Gelukkig zonder veel erg, we zijn na een tijdje gewoon verder kunnen rijden. Al voel ik me toch nog niet helemaal honderd procent”, geeft Junior Planckaert toe in Story. Junior blijft met fysieke problemen worstelen. Wat is er aan de hand?

“Er moet denk ik toch een lichte hernia ontstaan zijn in mijn nek”, geeft Junior toe in het gesprek met Story. “Bovendien voel ik me vaak heel duizelig, mijn zenuwstelstel doet raar.” Wat zeggen de artsen?

“Ik doorloop nu verschillende onderzoeken om te achterhalen wat er aan de hand is. Al zal het niets ergs zijn. Ik ben mobiel”, lijkt Junior Planckaert gerust op een goede afloop.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.