Natalia gaat in The Voice telkens opnieuw aan de slag met onervaren en vaak jonge zangtalenten. Hoe pakt Natalia de begeleiding van haar kandidaten aan?

Natalia stak zelf de neus aan het venster door in Idool tweede te worden achter Peter Evrard. Als de beste weet de zangeres dan ook wat voor impact een talentenjacht op televisie op iemand kan hebben. En dan doet de Kempische diva één duidelijke uitspraak over The Voice…

Natalia noemt het een voordeel dat ze zelf ooit deelnam aan een talentenjacht op televisie: “Ik denk het wel, want je mag een deelname aan zo’n programma niet onderschatten”, klinkt het in Flair. Gelukkig is er één groot voordeel aan The Voice.

“Bij “The Voice” is er gelukkig een hele goede psychologische begeleiding en als coach zorg ik er ook voor dat iedereen zich goed in zijn of haar vel voelt”, benadrukt Natalia in Flair.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.