An Lemmens benadrukt hoe moeilijk het is om als vrouw naturel ouder te worden én je plek op televisie te houden. “Ik wil daar toch graag een lans voor breken”, klinkt het bij de leading lady van VTM in Flair. Hoe ziet An dat?

“Je verdient toch je plek omdat je voldoende ervaring hebt, weet waarover je praat en met vol vertrouwen je job uitoefent. Niet om hoe je eruitziet! Daar heeft de tv-wereld nog heel veel werk”, zucht An Lemmens in Flair. Zou An zelf overwegen cosmetische ingrepen overwegen om haar job te behouden?

“Nee. Het enige wat ik al sinds mijn vijftiende doe, is mijn haar verven. Ik zie me niet direct iets anders doen”, benadrukt An Lemmens dat ze niet van plan is aan haar lichaam te laten werken om relevant te blijven op televisie. Al geeft An één iets toe…

“Ik kan ook soms in de spiegel kijken en denken: ik zie er moe uit of ik ben verouderd. Ik maakte wel wat dingen in m’n leven mee die me veel verdriet bezorgden en je ziet dat aan mij.” Maar dan wil An daar één iets aan toevoegen…

“Als ik naar foto’s van mezelf kijk, zie ik echt een voor en na. Maar dat is het leven nu eenmaal en ik wil niet krampachtig blijven vasthouden aan mijn jeugd”, verduidelijkt An Lemmens in Flair. Een houding die we enkel kunnen toejuichen!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.