Maakt Niels Destadsbader zich zorgen over de gezondheid van zijn ouders? Niels komt in Flair met een duidelijke verklaring…

“Goh ja ze beginnen toch op een leeftijd te komen dat ze af en toe wat kwaaltjes krijgen en dat het allemaal niet meer zo vlotjes als vroeger gaat”, klinkt het eerlijk bij Niels Destadsbader in Flair.

“Als mijn vader zegt dat zijn rug wat pijn doet, dan denk ik: oké, het zal wel meevallen. Omdat hij dat sowieso sneller zegt.” Maar bij zijn mama ziet Niels dat anders…

“Maar mijn mama spreekt nooit over pijn, dus als zij zegt dat ze last heeft, weet ik dat het serieus is!” verduidelijkt Niels Destadsbader in gesprek met Flair.

Het hechte gezin moest een zware klap verwerken toen ze getroffen werden door een zware brand die de loft van Niels in vlammen deed opgaan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.