Het gaat weer goed met Rob Groenendijk, dat vertelde de gewezen Big Brother-bewoner tijdens een interview met Showbizztv. Rob heeft tijdens Big Brother serieus afgezien. Er was zijn knie, zijn schouder, zijn knie en het weinige eten in het huis en dat heeft wat met de man gedaan.
“Ik ben tijdens mijn verblijf maar liefst 11 kilo afgevallen”, lacht Rob die er ondertussen weer stralend uit ziet. Doordat hij niet in topvorm was en onder zware medicatie was, zag Rob er plots ruim tien jaar ouder uit. Dankzij de goede zorgen van zijn vrouw is Rob ondertussen helemaal gerecupereerd en dat is maar goed ook.

Wellicht heeft Rob trouwens een record beet, want zo goed als zeker is er niemand dit jaar zoveel gewicht verloren als de ondertussen 67-jarige Rob.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.