Andy Peelman wilde in de regio van Aalst zijn droomhuis bouwen, maar de bouwwerken blijken nu uit te draaien op een ware nachtmerrie…

De Buurtpolitie-acteur en zijn vrouw Tine bouwen hun droomhuis met zwembad, wellness en vijf slaapkamers in de regio van Aalst. Eigenlijk hoopte ze er tegen Pasen in kunnen trekken, maar dat bleek al snel te vroeg gegrepen… Andy reageert ontgoocheld…

“Tja, bouwperikelen, hé”, zucht Andy Peelman in Dag Allemaal. “Onze lijdensweg zal voor veel Vlamingen herkenbaar zijn, maar het duurt toch allemaal veel langer dan voorzien.” Hoe reageert Andy op de problemen?

“’Da’s den bouw’, hoor je dan. Eén ding kan ik je nu al zeggen: ik ben zwaar ontgoocheld in hoe het proces tot hiertoe is verlopen”, klinkt het resoluut bij de voormalige Buurtpolitie-acteur. Hoe ziet Andy Peelman de nabije toekomst?

“Maar goed, het is niet anders”, klinkt het bij Andy Peelman in Dag Allemaal. “Voor de verhuis mikken we nu op de verjaardag van Feline, die deze zomer vijf wordt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.