Jef, Stef, Cathy, Kevin en Raphaël: alle vijf gingen ze dit jaar in Boer zkt Vrouw op zoek naar de liefde en één ding is duidelijk: ze hebben zich gesmeten. Er werd volop gedatet, er hing liefde in de lucht en er werd gekust. Maar zoals de gemiddeld 795.192 kijkers * konden zien: het was niet altijd rozengeur en maneschijn in dit heftige seizoen, met enkele plotse of stiekeme vertrekken, een paar ruzies en flink wat verrassende keuzemomenten. Maar ook de liefde vierde hoogtij bij hoefsmid Raphaël en Jasha en koeienboer Jef en Bente.

 Ondertussen zijn we 6 maanden verder en zitten de romantische trips er al làng op. Dina Tersago heeft alle boeren uitgenodigd om te vertellen wat er sindsdien allemaal gebeurd is. En uiteraard komen ook alle uitverkorenen langs om hun kant van de verhalen te vertellen die er te rapen zijn. Wie heeft de liefde gevonden en bij wie is er misschien nog een extra duwtje nodig? Je ontdekt het in de reünie aflevering van Boer zkt Vrouw op zondag 30 april om 19u55 bij VTM en op VTM GO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.