Terwijl hij daar nooit iets over zei

Wie geïnteresseerd is in het liefdesleven van Aaron Blommaert moeten we teleurstellen. Blommaert geeft liefst zo weinig mogelijk details over zijn liefdesleven en we zullen dus niet snel iets te weten komen.

“Ik ben niet per se voorzichtig omwille van mijn carrière’”, zegt Aaron in Humo. “En het is ook geen strategie van mijn management, daar zouden we niet eens aan denken. Het kan gewoon zo snel keren.”

Mensen hebben vaak een uitgesproken mening over  de relatie van een bekende Vlaming en dat stoort Aaron wel een beetje.

“Op de middelbare school ging lange tijd het gerucht dat ik samen was met een zeker meisje, terwijl ik zelfs nog nooit met haar had gepraat. Nu denken veel mensen plots dat ik op jongens val, of op beide geslachten. Voor mij allemaal goed, wie dat wil geloven, mag dat gerust doen.”

Geen foto’s dus van zijn partner op Instagram. Alleen al omdat hij het te pijnlijk vindt om die te wissen als het verkeerd zou gaan. “Ik wil mensen niet kwetsen. Als het uit raakt moet je die foto’s er weer af halen en na een breuk word je daar liever niet mee geconfronteerd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.